Persoonlijkheid op nummer één is de sleutel tot succes!

Wij zijn tweeaconnect

Als twee zussen zijn Anouk en Kirsten van der Aa in 2018 tweeaconnect gestart; een werving- en selectiebureau. Inmiddels is het team van tweeaconnect uitgebreid en vormen wij nu een team van zeven Recruiters. Met dezelfde interesses, ambities en wilskracht zijn we een hecht team en vullen we elkaar goed aan. We zijn betrokken en hebben de drive het maximale uit je wensen te halen. Daarvoor doen we graag een stapje extra, of je nu werkzoekende of werkgever bent.

Onze werkwijze

De beste match maken wij door hoofdzakelijk naar de persoonlijkheid van een werknemer te kijken. Dit staat bij ons op nummer één. Wij zijn van mening dat je het beste uit een werknemer haalt wanneer je diegene binnen een bedrijfscultuur plaatst die bij zijn of haar persoonlijkheid aansluit. Dit doen we door extra aandacht te besteden aan de werknemer en door verder te kijken dan het cv.
Voor ons is het belangrijk dat wij inzicht krijgen in de motivatie, de drijfveren en ambitie van de werknemer.

We creëren vertrouwen bij de werkgevers door open en eerlijk te werk te gaan. Wij zijn flexibel, kunnen snel schakelen en denken mee als er problemen zijn waarbij wij een positieve rol kunnen vervullen. Zo zullen wij een betrokken en betrouwbare partner zijn.

Anouk van der Aa

Op Hogeschool Saxion ben ik gestart met de studie HBO Rechten. Die studie leidde tot functies in de advocatuur zoals: ondersteuning binnen het rechtsgebied Arbeidsrecht, Juridisch medewerker insolventierecht, Bewindvoerder wettelijke schuldsanering natuurlijke personen (WSNP) en Curator in faillissementen van natuurlijke personen.
In mijn vrije tijd ga ik graag de strijd aan tijdens een potje kickboksen of op de tennisbaan.

Sinds 2018 ben ik Mede-eigenaar van tweeaconnect.

Neem contact op met Anouk

Kirsten van der Aa

In het verleden speelde sport - en dan met name wielrennen - een belangrijke rol in mijn leven. Ik heb deze sport op een hoog niveau kunnen beoefenen, maar mijn leven kreeg een andere wending. Na een periode als Ski- en snowboardlerares te hebben gewerkt en het afronden van mijn studie HBO Communicatie heb ik ervaring opgedaan in de uitzendbranche.

Sinds 2018 ben ik Mede-eigenaar van tweeaconnect.

Neem contact op met Kirsten

Babette ter Brugge

Op mijn 15de ben ik met veel plezier in de horeca gaan werken en heb ik vervolgens de opleiding Manager Ondernemer Horeca en Hogere Hotelschool afgerond. Een erg leuke studie, waar ik erachter ben gekomen dat ik graag een baan zou willen waarbij ik veel persoonlijk contact heb met mensen. De kans om als Recruiter bij tweeaconnect aan de slag te gaan, klonk direct perfect voor mij! Verder ben ik in mijn vrije tijd te vinden op het hockeyveld.

Sinds 2020 ben ik Recruiter bij tweeaconnect.

Neem contact op met Babette

Victor van den Berg

Nadat ik in het bezit was van mijn havodiploma ben ik naar Australië vetrokken om te backpacken en te gaan werken op een groot cattle station in de Outback. Na een hele ervaring rijker keerde ik terug om te starten met de opleiding Technische Bedrijfskunde aan Hogeschool Saxion in Enschede. Vervolgens kwam de kans voorbij om te werken bij tweeaconnect, die ik met beide handen heb aangegrepen. Naast dat ik met een glimlach op de fiets naar mijn werk ga, sta ik graag op de tennisbaan en trek ik de wandelschoenen aan voor een tocht in de bergen.

Sinds 2021 ben ik Recruiter bij tweeaconnect.

Neem contact op met Victor

Rob Tijkorte

Na het afronden van mijn studie HBO Commerciële Economie ben ik als Intercedent gestart. Tussentijds heb ik nog een functie elders vervuld, maar de arbeidsbemiddeling heeft mij altijd getrokken. Ik ben dus blij dat ik terug ben in het vak en mij nu als Recruiter kan focussen op mbo+, hbo en wo-functies. Naast mijn werk ben ik wekelijks aan het hardlopen, voetballen en ben ik trainer van een voetbalteam.

Sinds 2021 ben ik Recruiter bij tweeaconnect.

Neem contact op met Rob

Thomas Morssink

Na het behalen van mijn diploma Sport en Recreatie, ben ik kort erna aan de slag gegaan in de recreatiebranche. Met veel plezier ben ik hierin jaren actief geweest. Hier kwam ik erachter dat ik echt een mensenmens ben. In mijn keuze voor een nieuwe uitdaging nam ik deze eigenschap hierin mee. Deze uitdaging heb ik vervolgens gevonden bij tweeaconnect! Mijn vrije tijd spendeer ik graag met mijn familie en daarnaast ben ik met vrienden bij FC Twente te vinden.

Sinds 2022 ben ik Recruiter bij tweeaconnect.

Neem contact op met Thomas

Iris Seyger

In 2019 ben ik begonnen met de opleiding Human Resource Management aan Hogeschool Saxion in Enschede. Na anderhalf jaar vol met theorie, verslagen en tentamens heb ik vijf maanden stage mogen lopen bij tweeaconnect. Na afloop van mijn stage heb ik een parttimebaan aangeboden gekregen door tweeaconnect en ben ik hier nu naast mijn studie werkzaam. In mijn vrije tijd ga ik graag de stad in met vriendinnen voor een drankje of om te shoppen.

Sinds 2021 ben ik Assistent Recruiter bij tweeaconnect.

Neem contact op met Iris

Sanne van Duin

In 2020 ben ik gestart met de opleiding Human Resource Management aan Hogeschool Saxion te Enschede. Op het moment zit ik in het tweede leerjaar en mag ik vier maanden stage lopen bij tweeaconnect. Gedurende deze stage word ik betrokken bij het gehele traject van start tot het daadwerkelijk invullen van een vacature. Naast dat ik bezig ben met mijn studie vind ik het leuk om te tennissen en ga ik graag met mijn vriendinnen de stad in voor een hapje en drankje.

Sinds 2022 ben ik Stagiaire bij tweeaconnect.

Neem contact op met Iris

Willem

Als kantoorhond ben ik dagelijks bij tweeaconnect aanwezig. Het is aan mij de taak om bezoekers op een sociale manier te verwelkomen. Verder houd ik mij vooral bezig met het afleiden van mijn collega’s en zorg ik ervoor dat ik voldoende aandacht krijg. In mijn vrije tijd ga ik graag een blokje om en houd ik mij bezig door van alles en nog wat kapot te bijten.

Sinds 2021 ben ik kantoorhond bij tweeaconnect.