Persoonlijkheid op nummer één is de sleutel tot succes!

Wij zijn tweeaconnect

Samen vormen wij, Anouk en Kirsten van der Aa, tweeaconnect; een werving- en selectiebureau. Als twee zussen vormen wij een hecht team. We vullen elkaar aan en zijn goed op elkaar ingespeeld. Dezelfde interesses, ambities en wilskracht heeft ertoe geleid dat we onze kennis en ervaring met veel enthousiasme sinds 2018 bundelen.
We zijn erg betrokken en hebben de drive het maximale uit je wensen te halen. Daarvoor doen we graag een stapje extra, of je nu werkzoekende of werkgever bent.

Onze werkwijze

De beste match maken wij door hoofdzakelijk naar de persoonlijkheid van een werknemer te kijken. Dit staat bij ons op nummer één. Wij zijn van mening dat je het beste uit een werknemer haalt wanneer je diegene binnen een bedrijfscultuur plaatst die bij zijn of haar persoonlijkheid aansluit. Dit doen we door extra aandacht te besteden aan de werknemer en door verder te kijken dan het cv.
Voor ons is het belangrijk dat wij inzicht krijgen in de motivatie, de drijfveren en ambitie van de werknemer.

We creëren vertrouwen bij de werkgevers door open en eerlijk te werk te gaan. Wij zijn flexibel, kunnen snel schakelen en denken mee als er problemen zijn waarbij wij een positieve rol kunnen vervullen. Zo zullen wij een betrokken en betrouwbare partner zijn.

Anouk van der Aa

Ik ben geboren en getogen in Twente en studeerde HBO Rechten. Die studie leidde tot functies in de advocatuur zoals: ondersteuning binnen het rechtsgebied Arbeidsrecht, juridisch medewerker Insolventierecht, Bewindvoerder Wettelijke Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) en Curator in faillissementen van natuurlijke personen.
In mijn vrije tijd ga ik graag de strijd aan tijdens een potje kickboksen of op de tennisbaan.

Sinds 2018 ben ik mede-eigenaar van tweeaconnect.

Neem contact op met Anouk

Kirsten van der Aa

Ik ben geboren en getogen in Twente en studeerde HBO Communicatie. Tijdens en na mijn studie speelde sport - en dan met name wielrennen - een belangrijke rol in mijn leven. Ik heb deze sport op een hoog niveau kunnen beoefenen.
Na een periode als ski- en snowboardlerares in Oostenrijk, heb ik besloten mijn carrière een andere wending te geven. Ik werd eerst salesmedewerker en heb daarna veel ervaring opgedaan in de uitzendbranche.

Sinds 2018 ben ik mede-eigenaar van tweeaconnect.

Neem contact op met Kirsten